Dino Jelusić o pobjedniku Dore: "Samo da Roko psihički izdrži do kraja"

Foto/Video: Luka Šangulin/Index

DINO JELUSIĆ jedan je od mentora nove sezone showa "Zvijezde pjevaju", koji se vraća na male ekrane nakon pet godina pauze. 

Dino će pjevati u paru s mladom glumicom Tarom Thaller, a mi smo popričali s njima tijekom predstavljanja kandidata na HRT-u. Osim o showu, s Dinom smo popričali i o Dori na kojoj je s Mijom Negovetić izveo medley pjesama koje su dosad predstavljale Hrvatsku na Eurosongu.

Pitali smo ga tko su mu bili favoriti te kakav plasman očekuje od Roka Blaževića.

"Mislim da ima šanse pobijediti. Moje skromno mišljenje je da je možda malo premlad ušao u sve to. Jer ima tek 18 godina, pobijedio je na 'Zvijezdama', sad je pobijedio na Dori, ima Jacquesa Houdeka iza sebe... Mali strašno pjeva, samo da to psihički sve izdrži do kraja. To je jedino pitanje koje bih ja postavio jer sam ja to sve prošao s 11 godina i znam kako je to na mene djelovalo", rekao je Dino, a što nam je još ispričao pogledajte u videu.

Tara Thaller otkrila nam je da je kao mlađa gledala "Zvijezde pjevaju" s bakom te da se veoma veseli sudjelovanju u showu. Prokomentirala je i činjenicu da se našla na Indexovom izboru za najljepšu Hrvaticu te otkrila kako se nosi s komentarima na njen izgled.

Pročitajte više