Dizajner Marc Jacobs rastaje se od Lorenza Martonea?

MODNI dizajner Marc Jacobs navodno je ponovno sam nakon što je završio vezu sa svojim dečkom Lorenzom Martoneom. Moćni par iz svijeta mode, tvrde izvori, više nije skupa, a i Marc i Lorenzo tako pričaju prijateljima. Lorenzo je, kažu izvori, već spreman iseliti se iz stana koji je dijelio s američkim dizajnerom.

Marc, koji je trenutno kreativni direktor francuske dizajnerske kuće Luis Vuitton, prošlog je tjedna bio kum na vjenčanju svog poslovnog partnera Roberta Duffyja. Svadbena svečanost slavila se u Provincetownu, a Lorenzo nije pratio svog 47-godišnjeg partnera Marca na vjenčanje."Uopće ne mogu komentirati njegov privatni život", rekao je Jacobsov glasnogovornik.

Marc i Lorenco u vezi su bili gotovo dvije godine, a onda su odlučili razmijeniti zavjete. Prije službenog, ljubavnici su napravili i neslužbeno vjenčanje, želeći pokazati svijetu kako im nije stalo do društvenih normi i konzervativizma. Par je ubrzo nakon svadbe izjavio kako će se voljeti zauvijek, a nedugo zatim rekli su kako rade na posvajanju djeteta.

Pročitajte više