Djed Mraz uskoro stiže u grad i odabrao je zanimljive kombinacije iz ANSON'S-a

Foto: Press

Dok se živa na termometru spušta sve niže, a u zraku već pomalo osjećamo dobro poznate mirise jelke te kuhanog vina, sasvim je jasno kako su pripreme za dugu i, nadamo se, ne previše hladnu zimu u punom jeku. Premda je još uvijek studeni, za božićne pripreme nikada nije prerano, a vjerujemo da je najbolje krenuti od vlastitog ormara. Meki i udobni džemperi, topli kaputi, kape i rukavice te još brojni nužni komadi već spremno čekaju na policama ANSON'S-a, trgovine muške odjeće u kojoj svaki muškarac može pronaći svoju idealnu kombinaciju koja odiše upravno njegovim stilom. Zavirili smo u ovu trgovinu smještenu u Z centru  na Ljubljanskoj Aveniji 2B te izdvojili nekoliko kombinacija uz koje ćete uživati ove, a vjerojatno i još nekoliko nadolazećih zima.  

Tajna je u slojevima

Koliko ste puta čuli da je ključ održavanja udobnosti tijekom hladnih zimskih mjeseci u slojevitom oblačenju? Razlog tomu vrlo je jednostavan – vođenje računa o slojevitom oblačenju doista čini razliku. Odaberite zanimljivu košulju, preko nje dodajte topao džemper ili vestu, kombinaciju upotpunite kvalitetnim kaputom ili jaknom te ubacite pokoji praktičan asesoar poput šala ili kape i spremni ste za polazak.

Pomno odabrani outfiti za brojna nadolazeća događanja

Ne moramo ni naglašavati da je pred nama sezona puna raznih događanja, obiteljskih druženja i izlazaka. Izbjegnite blagdansku gužvu i na vrijeme opremite svoj ormar klasičnim odijelima, košuljama te obućom za neke formalnije prilike koji će vam dobro doći i nakon zimske sezone. 

Dodaci bez kojih ne možemo zamisliti zimu

Teško je zamisliti izlazak iz kuće bez kape, šala, rukavica i ostalih dodataka koji nas griju tijekom cijele zime te dodaju dozu elegancije odabranom outfitu. ANSON'S predstavlja širok spektar modnih dodataka koji istovremeno udovoljavaju i funkcionalnosti i estetici. Od klasičnih do modernih, ANSON'S nudi pažljivo odabrane dodatke koji savršeno dopunjuju različite stilove i prilike, čineći zimu još ugodnijom i modno inspiriranom.

Kod kuće je najljepše

Zimski komfor nije rezerviran samo za vanjske aktivnosti. Za ljubitelje dugih zimskih noći provedenih uz omiljeni film ili seriju, ANSON'S je pripremio izvrsnu kolekciju udobnih komada koji će brzo postati neizostavan dio vaše zimske garderobe. Uživanje u ležernom druženju s prijateljima ugodnije je uz neku od toplih trenirki iz ANSON'S-a, a u novoj se kolekciji pronašla i pokoja udobna pidžama za opuštene večeri uz šalicu čaja ili kakvu dobru knjigu.

Upotpunite svoje kombinacije neizbježnim modnim komadima iz ANSON'S ponude, gdje ćete pronaći jedinstveni stil među raznovrsnim formalnim, poslovnim i ležernim modnim komadima. ANSON'S je ponosni član Peek & Cloppenburg Düsseldorf grupacije, a nudi vrhunske brendove kao što su Hugo Boss, Boss Black, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Joop, Calvin Klein, Tom Tailor, a u njihovoj ponudi možete pronaći i ekskluzivna imena među kojima su McNeal te Christian Berg. Posjetite njihov ured u Zagrebu, smješten na Ljubljanskoj Aveniji 2B u Z-centru, prostoru koji obuhvaća gotovo 1000 četvornih metara. ANSON'S pruža opušteno, suvremeno modno okruženje za svakog muškarca, nudeći sve, od vječnih modnih klasika do najnovijih trendova na jednom mjestu. Uz to, stručni modni savjetnici stoje vam na raspolaganju kako biste stvorili vlastitu modnu izjavu. I kao dodatni poticaj,. Saznajte više na web stranici.

Pročitajte više