"Djevica" Severina i "optimist" Pukanić plijenili pažnju u Hemingwayu

NAJNOVIJI tračevi s javne scene pretresali su se sinoć u zagrebačkom klubu Hemingway na proslavi petog rođendana časopisa Extra koji se popisom gostiju trudio dokazati da itekako ulaže u zadržavanje dobrih odnosa na estradi. Severina s majicom na kojoj piše "virgin" ("Što se tiče tog namjernog provociranja za kojeg me prozivaju, ja nemam tu osobinu. Ništa ne radim namjerno ili proračunato") bila je glavna zvijezda večeri, a družila se sa Zuhrom i Enesom Bešlagićem, od kojih smo doznali kako njihov novi zajednički projekt samo što nije predstavljen javnosti.

Iako je priča o Ivaniševićevom preljubu drmala javnom scenom prije nekoliko mjeseci, u Hemingwayu je, zbog navodne kupnje vile u Los Angelesu, itekako bila aktualna, no osim zabadanja nosa u tuđe poslove, uzvanici su se bavili i komentiranjem krpica u Hemingwayu. U nedostatku istih našla se Nives Celzijus, koja je po tko zna koji put pokazala dobar i, po nekima, za majku neprimjeren dio bujnog poprsja, a Tina Katanić je u ljetnoj haljinici pokazala zašto je omiljena na revijama kupaćih kostima i zašto je sve češće nazivaju "hrvatskom Pamelom".

I konkurencija ima svoj crveni tepih

Pobjednica showa "Zvijezde pjevaju" Ivana Kindl, bračni par Mirna i Mario Valentić, Ivana Banfić, Mia Kovačić, Fashion Guru, Anđa Marić i brojna druga lica s naslovnica uživali su u svirci Kristijana Beluhana, grupe Connect i Natali Dizdar, a većina ih već razmišlja o novoj odjeći za crveni tepih - konkurentski časopis, s kojim se Extra nedavno javno posvađala, svoj party ima sljedećeg tjedna. Tko će skupiti više zvijezda?

M.A.
Foto: G.P.

Pročitajte više