Dok je David u Kini, Posh Spice tulumari po holivudskim klubovima

I DOK JE "maneken s terena" David Beckham ovih dana na turneji u Kini sa svojim klubom LA Galaxy, njegova supruga Victoria Beckham slobodno vrijeme koristi kako bi s prijateljima "visila" vani po holivudskim klubovima do ranih jutarnjih sati.

Samoprozvanu "fashionisticu" Posh Spice rijetko se viđa u istoj odjeći, no ovoga je puta za izlazak ponovno odabrala sivu majicu s prorezom na trbuhu u kompletu sa suknjom iste boje. Tako je, naime, ovu kombinaciju za izlazak odjenula već drugi put u mjesecu (točnije 12. veljače i 3. ožujka), što su odmah zamjetili poznati svjetski stilisti.

Victoria nakon turneje nastavlja s dizajniranjem odjeće

Kako je nedavno završila turneja Spice Girls u Torontu, Victoria se osim provodima do jutra, vratila i promoviranju svog odjevnog branda, pa je tako izjavila kako uskoro očekuje od prodaje naočala, traperica i torbica zaradu od oko 15 milijuna dolara.

A što se Victorijinih tulumarenja tiče neki bi rekli "napokon", jer je do sada David bio taj o čijim su raskalašenim tulumarenjima pisali svjetski tabloidi dok je Victoria, majka troje djece, vrijeme provodila kod kuće odgajajući potomke. Podsjetimo, za vrijeme turneje u Južnoj Koreji viđen kako se u seulskom klubu Circle do četiri ujutro nonšalantno s čašom viskija u ruci zabavlja u društvu nepoznate plavuše.

L.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više