"Dredloksi, naušnice u nosu": Evo tko je samozatajna majka Meghan Markle

Foto: ©2021 xStevexParsons Poolx/Guliver/Imago

NAKON što je u intervjuu s Oprom bivša vojvotkinja Meghan Markle otkrila da su pojedini članovi kraljevske obitelji strahovali koliko tamna će biti boja kože malenog Archieja, mnogi obožavatelji počeli su se (ponovno) zanimati za porijeklo Meghan Markle i njene roditelje. 

Za razliku od oca kojeg se često može čuti i vidjeti u medijima, Meghanina majka Doria Ragland nešto je samozatajnija te samim time izaziva veći interes javnosti.

Afroamerikanka Doria Ragland ima 64 godine, a još kao djevojčica s roditeljima se preselila u Los Angeles. Majka joj je bila medicinska sestra, a otac trgovac antikvitetima.

Po zanimanju je socijalna radnica, ali radila je i kao šminkerica na snimanjima serija. Na jednom setu upoznala je i Meghanina oca, koji je bio direktor rasvjete.

Udaja i razvod

1979. godine 23-godišnja Ragland udala se za Thomasa Marklea, a dvije godine kasnije rodila se Meghan. Kad je Meghan imala šest godina, roditelji su joj se razveli te je nastavila živjeti s majkom.

Ragland se nije ponovno udavala ni imala djecu te je razvila vrlo dobar odnos s kćeri.

"Dredloksi, naušnica u nosu, instruktorica joge, socijalni radnik, slobodnog duha, ljubitelj prženih krumpirića i kolača od limuna. Ako na zabavi čuje pjesmu Ala Greena Call Me, vidjet ćete je u najslađem plesnom pokretu kako lagano ljulja bokovima, pucketa prstima te vrti glavom. Nećete si moći pomoći, prasnut ćete u smijeh. Govorim o svojoj majci", napisala je jednom Meghan na svom blogu.

Za Meghaninu majku riječi hvale imao je i princ Harry, koji ju je opisao kao izvrsnu punicu.

Ragland je jedina iz Meghanine obitelji koja je prisustvovala kraljevskom vjenčanju, a Meghaninu odluku da se odrekne titule i s Harryjem preseli u SAD podržala je i poručila da se ne brine za njihovu budućnost.

Pročitajte više