Duel guza: Hrvatske mačke ili holivudske zavodnice?

NA PITANJE koji je dio ženskog tijela najseksepilniji, većina muškaraca odgovara kako je to stražnjica (neočekivan odgovor jer žene ipak misle kako su to grudi). Oble, breskvaste, male, spuštene, velike ili prćaste, sve su to pridjevi koji frcaju kada prosječan muškarac priča o dijelu tijela koji su neke žene čak i osigurale. Svakako, najviše pažnje plijene pozadine prelijepih holivudskih mačkica, no složit će se mnogi kako ih mnoge naše ljepotice šišaju, barem kada je o lijepim guzama riječ. Pogledajte dobro i procijenite - hrvatske ljepotice ili holivudske mačke?

Jennifer Aniston, bivša supruga holivudskog plavušana Brada Pitta, svojedobno je bila na vrhu ljestvice glumačkih koketa (sjetite se reklame za Heineken kada pokušava doći do zadnje boce na gornjoj polici, a njezina stražnjica je fokus cijele reklame). Kada bi se takva reklama snimala u Hrvatskoj, čiju biste guzu radije vidjeli u kadru, onu Jennifer Aniston, ili ipak zanosne manekenke Aleksandre Grdić?

Za Kim Kardashian, kći Roberta Kardashiana koji je bio odvjetnik O.J.Simpsonu, najviše se čulo kada se našla u središtu skandala nakon što je na internet procurio njezin seksi video uradak s bivšim dečkom Ray J-om. Tina Katanić, koja nije morala snimiti neki pornić da bi se za nju čulo, muškarce diljem zemlje svojim breskvastim oblinama baca na koljena. Prema mnogima, upravo Tina ima guzu broj jedan.

Lana Jurčević i Beyonce Knowles imaju više zajedničkog nego što misle. Obje pjevačice proglašene su najljepšim i najzgodnijim pjevačicama u svojoj zemlji, obje su uspješne karijeristice s kojima gotovo svi žele surađivati i obje se mogu ponositi svojim stražnjicama koje na sebe lijepe poglede kako muškaraca tako i žena.

Iako se u posljednje vrijeme više piše o njezinim posjetima rehabilitacijskom centru, nego o glumačkim rolama, Lindsay Lohan svakako se može pohvaliti besprijekornom linijom. Njezina je stražnjica nerijetko fokus mnogim fotoobjektivima, no manekenka Lorena Čavar, složit ćete se, ima unikatan seksepil koji privlači poglede gdje god se pojavi.

Spiceica Mel B oduvijek je privlačila poglede svojim oblinama, pa je tako i njezina guza našla na listi najatraktivnijih stražnjica svijeta. Međutim, naša manekenka Jelena Orešković jedna je od najljepših žena na domaćim modnim pistama. Jelena je jedna od rijetkih koja glave visoko uzdignute može nositi revije donjeg rublja.

Nikolina Pišek, voditeljica za kojom sline gotovo svi Hrvati, nerijetko se našla na prvim mjestima raznih beauty top lista. U nešto većim razmjerima, isto takvu priznanje uživa Sienna Miller, glumica za koju kažu kako je uzor mnogim mladim ženama, a na koju se, navodno, u modnom smislu ugledala i hrvatska glumica Jelena Veljača.

L.V., D.K.
Foto: Index, Egotastic

Pročitajte više