Video: Na Farmi je u modu došlo ruganje Stefany Hohnjec

Video: Na Farmi je u modu došlo ruganje Stefany Hohnjec

BIVŠA Miss sporta na seoskom je imanju opet povrijeđena - nakon večere, Alen je dobio inspiraciju i malo ju oponašao, na što se Stefany naljutila i poručila mu "da joj se više ne obraća". Protiv plavokose starlete okrenula se gotovo cijela Farma, no njezina najveća protivnica Aleksandra cimere je iznenadila prvom afirmativnom izjavom o djevojci koju je prije nekoliko dana prozvala "guzičetinom". "Kad gledaš ona je super cura i komad je!“, rekla je Alex o Stefany i iznenadila prisutne.

Hana i dalje pažnju privlači spominjanjem odlaska iz showa, no stanari sve manje reagiraju na njezine pokušaje ucjene. "Kako ćemo sada zemlju obrađivati?!", bunila se nakon što je vidjela da pada snijeg, a onda se opet vratila svojoj omiljenoj temi: "Želim se maknuti odavde, ja sam od svog komfora došla tu da nešto glumim!".

Aleksandra je jedina sudionica showa koja se dosad uspjela posvađati apsolutno sa svim svojim cimerima, a posljednji je na red došao Boris Kosmač. Missici je, naime, u lonac s ručkom upao mikrofon, što je Borisa razljutilo pa je Jeleni rekao: "Zamisli, upao joj je u grah, a onda si ga je oprala u vodi, pa ga je bacila u kompost, to stvarno moraš biti...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na obiteljskom sastanku netko je Stipi Drvišu napisao pjesmicu sljedećeg sadržaja: "Dani prolaze u tuzi, zbog tebe mi se puzi, ti si pravi kit, sve za tebe, tvoj... Ti ćeš znati koji!". Nakon što su se dobro nasmijali, farmeri su se dali u potragu za autorom pjesmice, no kako nitko nije priznao da je autor, za sve su "okrivili" Stefany. "Pa vi niste normalne, ona ima dečka", rekao je Stipe, a Hana mu je hladno odgovorila: "Pa što, nije jedina koja ima dečka, a da joj se pritom sviđa netko drugi. Pritom ne mislim na Josipu". Nakon dužeg vijećanja, zaključili su kako je pjesmicu napisao muškarac, no i dalje ne znaju tko.

Bivši gazda Farme Alen zaključio je kako ga muškarci sve više ignoriraju. "Kako su se muškarci urotili protiv mene... Ma, boli me kifla!", požalio se, na što mu je Josipa rekla: "Budeš se družio s nama ženama!". To su čuli i drugi stanari, pa je simpatiziranje Yo i Alena postalo "javna stvar".

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara