Dugo su patili: Nove djevojke Jesseja Jamesa i Ashleya Colea narušile im imidž "pokajnika"

JESSE JAMES nije dugo tugovao za svojom bivšom suprugom Sandrom Bullock za koju je u televizijskom intervjuu rekao da je jako voli te da je nikad nije želio povrijediti. Baš kao i Ashleyju Coleu koji svakim svojim postupkom u javnosti želi pokazati da mu je još uvijek stalo do Cheryl, imidž "pokajnika" narušila mu je djevojka koja se na Twitteru pohvalila da hoda s njim. "Istina je, Jesse i ja hodamo", napisala je na svoj profil meksička tatoo majstorica Kat Von D. Objavu je ubrzo izbrisala, no ne dovoljno brzo, jer ju je prenijelo najmanje stotinjak njenih sljedbenika a neki su čak uzeli "screenshot" njenog Twitter statusa kako bi dokazali da je to zaista napisala.

"Uvijek su bili prijatelji i nema nikakve romanse između njih"

Razni izvori potvrdili su američkim tabloidima da je tatoo majstorica luda za Jessejem te ga žali zbog stigme "najomraženijeg čovjeka u Americi". S druge strane, Kat Von D je očito brže-bolje željela popraviti "štetu" zbog toga što je prebrzo progovorila pa je njen glasnogovornik rekao časopisu People da su ona i Jesse samo prijatelji. "Jesse i Kat su bili na večeri u Las Vegasu, ali samo su prijatelji. Uvijek su bili prijatelji i nema nikakve romanse između njih", rekao je glasnogovornik, unatoč tome što su poduzetnik i tatoo majstorica viđeni kako se drže za ruke u jednom kasinu.

Prošlog se tjedna slična stvar dogodila i Ashleyju Coleu koji je jedan od najomraženijih muškaraca u Velikoj Britaniji zbog višestruke prevare svoje supruge Cheryl. On je također pokušavao na sve načine spasiti brak, baš kao i Jesse, no očito ga to nije spriječilo u novim osvajanjima. Striptizeta Sarah Purnell požurila je objaviti na Twitteru da je imala strastvenu noć s nogometašem. "Pravi nered sinoć u hotelu. Tek sam se probudila nakon noćašnjeg ludovanja. Događaji u hotelu sinoć su bili jako emotivni. Nedostaješ mi, dragi". Ona doduše, nije povukla svoju objavu, no Ashley i dalje ne komentira svoj odnos sa striptizetom. 

 

Pročitajte više