Duško Ćurlić razveselio gledatelje objavom: Na HRT se vraća skupa emisija

Foto: Press

KAD JE HRT početkom 2019. nakon tri sezone ugasio glazbenu emisiju A strana, mnogi gledatelji su negodovali pa bi ih sad mogla razveseliti vijest da se ta emisija vraća na male ekrane, barem nakratko.

Naime, voditelj Duško Ćurlić otkrio je da se snima blagdansko izdanje popularne emisije koja je ujedno bila i jedan od najskupljih projekata HRT-a ikad.

"Kuća puna naroda. Dobar je osjećaj opet vidjeti drage ljude, profesionalce s dušom, na snimanju blagdanskog izdanja A strane", napisao je Duško koji je A stranu vodio uz mladog Ivana Vukušića. Dodao je da će se uskoro znati više informacija.

Broj lajkova i komentara pod njegovom objavom otkrio je koliko se gledatelji vesele povratku glazbene emisije pa makar i samo za vrijeme blagdana.

"Juhuu, jedva čekam", "Super!! Odlično!! Napokon da opet uživamo s vama!", "Ne treba biti tako, treba ostati kao NAJLJEPŠA I NAJBOLJA glazbena emisija domaće proizvodnje nakon 20 godina...", "Auuuu... Intravenozno ću se prikopčati", "Dragi Duško, jaaako si me razveselio ovom najavom... To je zaista bila jedna od rijetkih glazbenih produkcija na HTV- u, koja izazivala u meni more emocija.. uživala sam u svakom trenutku svim svojim čulima... Jedva čekam...", bili su samo neki od oduševljenih komentara.

Nakon što je početkom godine objavljeno da se gasi A strana, uredništvo, koje čine Ariana Jandrić, Romana Nemčić, Julijana Filakovity i Marija Nemčić, te producent Ivica Vlašić izjavili su za Index: "Hoće li biti novih izdanja, ne znamo. Sigurno je da treba napraviti pauzu i vidjeti kako dalje razvijati format. Naime, jedno je sigurno: da je to emisija koja je podigla ljestvicu produkcije, i to ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji. Posljednju A stranu pamtit ćemo kao i svaku do tada, po emociji. Ovu i po maloj dozi sjete jer je bila posljednja u planiranom nizu. A to se na kraju osjetilo i kod mladih izvođača, publike u studiju i cijele ekipe."

Posljednja emisija prikazana je 26. siječnja. Kroz emisiju je otpjevano 767 pjesama te ugošćeno ukupno 97 glazbenika.

Pročitajte više