Dustin Hoffman dobru formu održava redovitom masturbacijom!

VIŠESTRUKI dobitnik Oscara, legendarni Dustin Hoffman, nedavno je američkim medijima priznao kako održava dobru formu. Ovaj 71-godišnjak ispričao je kako često igra tenis, trči, boravi u prirodi, ali i masturbira, što je navodno u ovoj temi Hoffmanu jako bitna stavka. Glumac smatra da upravo redovnom samozadovoljavanju može zahvaliti gubitak pokoje kalorije, te istu aktivnost preporučuje svim muškarcima, koliko god vremešni bili.

"Ne želim prestati raditi i ne želim se prestati ševiti"

"Ne znam što znači mirovina. Razumijem da se ljudi umore od posla i odu u mirovinu, ali ja nikada nisam razmišljao o tome što radim. Mislim da postoji razlika između toga što radim profesionalno i onoga što drugi zovu poslom. Ne želim prestati raditi i ne želim se prestati ševiti, to je jedno od drugog neodvojivo", kaže Hoffman.

"Dustin je pravi frajer i nismo glumili orgazam"

Dustin je, između ostalog spomenuo i svoju davnu želju da zaigra najpoznatijeg svjetskog tajnog agenta Jamesa Bonda, međutim, producenti serijala tu mu želju nikad nisu ispunili. Sad je za to, kaže, prestar. "Bond je profesionalni, hladnokrvni ubojica, ubit će svakog koga mu kažu da ubije. Njega nije briga za tu osobu. Usput će poševiti svaku djevojku na koju naiđe. On je ženskaroš, ne zaljubljuje se u žene. Spava s njima jednom i to je to!" smatra Hoffman.

A da je Dustin i dalje pravi frajer, otkrila je i glumica Emma Thompson, koja je u filmu "Last Chance Harvey" s Dustinom snimala škakljive scene. Glumci su inzistirali da sporne scene odrade do kraja, a orgazam, kažu, nisu glumili, jer su htjeli izbjeći lažne dramatične emocionalne trenutke.

V.V.
Foto: JLP

Pročitajte više