Dvina frajerima na Farmi: Pa nisam ja tamo neka pičkica, kaj vam je?!

KAD već nije uspjela kao pop zvijezda, Ivana Marić, donedavno članica grupe Feminnem a sad samostalni izvođač, otišla je u seosku pustolovinu, ali i tamo je naišla na prepreke - posvađala se s Josipom Pavičić i odbila Gazdi Svizcu postati sluškinja. Večer je, za razliku od drugih, provela plačući, a ostali su se natjecatelji Farme suočili s novim, neočekivanim problemom - nestašicom vode.

Alen Macinić poznatiji kao Gazda Farme izabrao je svoje prve sluge - Ivanu Marić i Borisa Kosmača, no pjevačici je nova uloga teško pala, pa je dan provela prosipajući sarkazam među ostalim sudionicima showa. "I ja znam kuhati, ali se nisam htjela na(d)metati", rekla je Ivana glavnoj kuharici Yo i tako pokrenula svađu u kojoj je, očekivano, dominirala. Nema šale s kuharicom, koja je, među ostalim, stanarima prigovorila da su površni.

''Svi smo mislili da ćemo umrijeti od gladi, a umrijet ćemo od žeđi. Nema goreg od toga!'', komentirali su stanari nakon što su shvatili da sa zalihama vode moraju biti puno oprezniji i štedljiviji. Kako bi smirila Stipu Drviša, Yo mu je pripremila prokuhanu vodu s limunom, a Gazda Alen pokušao je, doduše neuspješno, isfurati ultimatum: "Ili će nam dati vodu ili idem van!".

"Možeš me malo izmasirati...?", upitala je mazno Stefany Hohnjec Stipu Drviša, a on je spremno pristao i podario joj nekoliko minuta užitka nakon napornog dana. Stipe se ovih dana trudi biti pravi džentlmen prema ženskom dijelu vesele ekipe, no posebni tretman dosadio je Dvini Meler, kojoj su muškarci pritekli u pomoć kad je dignula veliku i tešku dasku. "Ma dajte, pa nisam ja tamo neka pičkica, kaj vam je?!", rekla je kavalirima koji su u trenutku odustali od pomaganja emancipiranoj pustolovki.

D.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više