Edo Maajka: Odavno živim kao da sam u braku!

"JAKO sam bio vezan za mamu i bilo mi je jako teško. Zahvalan sam prijateljima i djevojci koji su bili uz mene", kaže Edo Maajka, koji je o tragediji koja je njegovu obitelj nedavno zavila u crno, tek sada progovorio. I to sve zahvaljujući ljubavi. "Mi već dugo živimo kao u braku, jako se volimo. Čekamo pravi trenutak da svoju ljubav potpišemo, nije bitno hoće li to biti za godinu ili za deset godina", komentirao je i svoj odnos s Izraelkom Lilah, s kojom je već neko vrijeme u vezi.

Edo je otkrio i poslovne planove koje kuje, a i poneku sitnicu vezanu za život i filozofiju u intervjuu za Jutarnji list. "Počeo sam se baviti produkcijom, to mi je izazov sada. Stvarno dosta radim i učim o produkciji, strpljiv sam i volim to. S obzirom na to da smo u ožujku trebali izbaciti Trnokop (projekt s Damirom Avdićem, glazbenikom iz Tuzle), a nismo, sad sam u pripremi nekog mog ‘Best off’ albuma, na kojem će biti i par novih stvari. To bi trebalo izaći na proljeće 2010. godine, a snimam i spot za zadnji singl sa albuma ‘Balkansko, a naše’, za pjesmu ‘Ovaj ritam volim’, otkrio je.

Edo će, zajedno s još nekim snagama hrvatske estrade nastupiti na Mars festivalu koji se od 18. do 20. rujna održava u Zagrebu i Ljubljani. Ekskluzivni intervju koji je povodom festivala Let dao Indexu, možete pročitati ovdje.

Pročitajte više