Ekipa se sprda s "manekenskim" hodom bujne starlete odjevene u tange

Screenshot: Youtube

INSTAGRAM model Demi Rose posljednjih je dana tema brojnih šala nakon što se okušala u ulozi manekenke i prošetala modnom pistom iako u tome i nije baš umješna.

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile snimke njenog hoda, krenula je kolekcija memova i GIF-ova, a Demi se ovih dana o tome oglasila na društvenim mrežama. Naime, iako su snimke nastale još u srpnju, tek su sad doživjele vrhunac svoje popularnosti.

Demi je pistom šetala ovako:

Ako se pitate tko bi angažirao ženu koja tako hoda po pisti, odgovor je - ona sama. Demi je reklamirala donje rublje svog brenda. Njen hod nazvali su "najgorim hodom po pisti ikad".

"Volim Demi, ali ovo je veliko ne", "Lijepa je, ali pista nije za nju" i "Tko je dopustio da se ovo dogodi na pisti", samo su neki od komentara.

Demi je priznala da nije najbolja manekenka na svijetu, ali otkrila je gdje je zapelo.

"Bila sam jako nervozna, nisam to htjela raditi, cipele su mi bile prevelike i s previsokom potpeticom, a da ne govorim o osobnim problemima, mama mi je umrla mjesec dana ranije", napisala je.

"Htjela sam izaći iz svoje zone komfora i učiniti svoje roditelje ponosnima, a to je zahtijevalo puno hrabrosti pa sam ponosna na sebe", dodala je.

Pročitajte više