Elizabeth Hurley pozirala u toplesu, fanovi joj pišu: "Izgledaš poput božice"

Foto: Instagram

GLUMICA i manekenka Elizabeth Hurley objavila je golišavu fotografiju na Instagramu. Pozirala je u toplesu, a grudi je prekrila kimonom. Uz to je nosila samo donji dio kupaćeg kostima.

56-godišnjakinja je tako zagolicala maštu brojnim obožavateljima. "Predivna si", "Goriš", "Izgledaš poput božice", "Tebe treba zabraniti", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objavljene fotografije. 

Elizabeth inače često pozira u takvim izdanjima, a najčešće su joj fotografije u kupaćim kostimima. Nedavno je za Extru objasnila kako fotografije u kupaćim kostimima ne objavljuje da budu same sebi svrha, nego kako bi reklamirala svoju liniju kupaćih kostima.

"Imam svoju liniju kupaćih kostima", objasnila je. "Ne bih inače toliko paradirala naokolo u kupaćem kostimu, tako da postoji razlog zbog kojeg to radim", dodala je.

Znatiželjnim obožavateljima nedavno je otkrila i tajnu svoje vitke linije. Priznala je kako već godinama nije bila u teretani, a zavidnu figuru pripisuje aktivnom stilu života. "Kad stariš, teže je zadržavati težinu ako nisi aktivan. Čak i čišćenje može sagorjeti puno kalorija", objasnila je. 

Pročitajte više