Pogledajte kakvu su odjeću naručivale žene preko interneta i što su zapravo dobile

Screenshot: TikTok

KUPOVINA na internetu je mač s dvije oštrice i većina ljudi zna da naručivanje odjeće može završiti loše s obzirom na to da nismo sigurni hoće li odjevni predmet koji smo naručili izgledati onako kako izgleda na fotografijama. Evo nekoliko primjera s X-a (bivšeg Twittera) kada je ljude na kraju dočekalo neugodno iznenađenje.

Internet vs. stvarnost

Tiktokerica Kaitlyn Moore također nije imala sreće s kupovinom na internetu. Ona je kupila haljinu sa prozirnim crnim točkastim slojem na vrhu i remenom koji je sve povezao u struku. No, ona je krivo pročitala na informacije na web stranici jer ona zapravo naručila samo prozirni vanjski sloj bez crne podstave ili remena. 

"Shein opet pobjeđuje! Mislila sam da dolazi s malom podstavom, ali očito ne!", napisala je Kaitlyn uz svoj video i pokazala kako joj stoji odjevni predmet koji je dobila. 

@sassandcellulite Shein strikes again🤣😅 (this is a bikini and I’m an adult) #sheinhaul2021 #sheincurvy #fashionfail #sheincurvehaul #sheinfail #sheinfailedme ♬ OG THE PASTELS - Kneely_Knight

Pročitajte više