"Sad si Rihanna Balkana i više ne pjevaš": Tiktoker postao viralan zbog poruke Lani

Screenshot: TikTok

TIKTOKER Hrvoje Dadić popularan je na toj društvenoj mreži jer ocjenjuje klubove, a nedavno je postao viralan zbog poruke koju je poslao Lani Jurčević. Naime, on je pozvao pjevačicu da snimi novi album i požalio se kako mu nedostaju njezine pjesme otkad se bavi kozmetikom.

"Znači, ovako, Lana, ja razumijem da ti imaš sad tu firmu i da si Rihanna Balkana i da sad zgrćeš tu pare teške. Ali, znaš što bi bilo predobro? Predobro bi bilo kad bi ti izbacila sad jedan album. Ali da album bude u fazonu kao one pjesme Ludo ljeto, Majica...", započeo je tiktoker.

@hrvojedadic JA BI HTJELA BITI TAAA @Lalana #fyp #trending #lanajurcevic ♬ original sound - hrvojedadic

"Ja kad mi puste negdje Majicu... Kad ja čujem: 'Ja bih htjela biti ta...', ja čupam kosu s glave. Dalje, Ludo ljeto. Znači, najjači benger ikad. To je najjača ljetna pjesma. I kao izbacila si par hitova i pokrenula kozmetičku firmu i ti sad ne pjevaš. To nije u redu", kaže Hrvoje.

Lana mu se javila: "Ljubav za tebe"

"Znači, Lana, molim te, snimi album. Imaš sad para od tih krema što prodaješ. Znači, snimi album, objavi ga i da imamo nekih pjesama dobrih za slušati. I zaboravio sam na onu pjesmu Kim Kardashian. Isuse Kriste, koja je to dobra pjesma", zaključio je.

Video je prikupio više od 170.000 pregleda, a stigao je i do Lane Jurčević koja mu se javila u komentarima. "Aaaaa hahahaha!! Ljubav za tebe. Bit će, bit će. Čekaj da se izvučem iz pelena", napisala je pjevačica, a njen je komentar lajkalo gotovo tri tisuće ljudi.

Pročitajte više