Elizabeth Taylor se zaručila i udaje se po deveti put



ELIZABETH TAYLOR se zaručila za svog dugogodišnjeg partnera Jasona Wintersa i uskoro bi se mogla vjenčati po deveti put. 78-godišnja glumica još nije javno objavila zaruke s 49-godišnjim Jasonom koji je nedavno postao menadžer pjevačici Janet Jackson, ali američki tabloidi tvrde da je samo pitanje vremena kad će par potvrditi ove navode.

Romantični odmor na Havajima

"Nije tajna da su već dugo zajedno i da su zaljubljeni pa njihove zaruke ne bi bile iznenađujuće. Zasad to drže za sebe", kaže izvor za US Weekly. Slavna glumica i njen intimni prijatelj pojavljuju se zajedno u javnosti od 2007. godine kada su snimljeni na crvenom tepihu uoči neke premijere. "Jason Winters je najbolji čovjek na svijetu i zato ga volim. Kupio nam je predivnu kuću na Havajima i idemo tamo kad god je moguće", izjavila je tada vremešna glumica. Britanski su mediji prije tri godine naveliko pisali o njihovu "romantičnom odmoru" na Havajima gdje se Elizabeth neočekivano zaljubila.

Oskarovka iza sebe ima osam brakova, od kojih su dva bila s Richardom Burtonom. Posljednji je put izgovorila zavjete 1991. godine kad se udavala za građevinskog radnika Larryja Fortenskyja, a pet godina kasnije se rastala.

Pročitajte više