Elizabeth Taylor u bolnici zbog kongestivnog zatajenja srca

SLAVNA glumica Elizabeth Taylor hitno je prebačena u bolnicu u Los Angelesu zbog kongestivnog zatajenja srca, potvrdila je njena glasnogovornica Sally Morrison svega dan nakon što je medijima demantirala istovjetnu informaciju. Podsjetimo, Morrison je kazala da je laž da Taylor nije došla na AmFAR zbog lošeg zdravstvenog stanja i da je u bolnici, već je kazala kako je 78-godišnja oskarovka odustala od putovanja zbog lošeg vremena.

A tko je zapravo lagao, vidljivo je iz službenog priopćenja koje je Morrison sad odaslala medijima: "Elizabeth Taylor je hospitalizirana ranije ovog tjedna zbog kongestivnog zatajenja srca, stanja od kojeg je i ranije patila. Zadržali su je u bolnici na promatranju". Morrison je dodala i kako Taylor cijeni svu podršku obitelji, prijatelja i obožavatelja, ali ih u ovim trenucima moli za privatnost kako bi liječnici što bolje mogli obavljati svoj posao.

Podsjetimo, Taylor je prvi put 2004. godine obznanila kako joj je dijagnosticirano kongestivno zatajenje srca - stanje u kojem srce ne pumpa dovoljno krvi i kisika u druge organe. 2009. godine podvrgnuta je operaciji srca na kojoj su joj zamijenili srčani zalisak koji je zakazivao. No, zdravlje joj se ponovno pogoršalo.

Pročitajte više