Ella Dvornik: Nisam više ružno pače

Ella, koja je trenutno angažirana u modnoj agenciji Sandre Vranješ, nedavno se prijavila na casting održan povodom nadolazećeg Beck´s Fashion HR-a koji bi se trebao održati u Varaždinu, a nedavno je Hrvatsku iznenadila i svojom pojavom u Kliku, gdje je osvanula gotovo neprepoznatljiva.

"Jako sam zadovoljna snimanjem za Klik. Fotke nisu pretjerano izazovne jer ipak mi je tek 16 godina i ne bi baš bilo primjereno da sam pretjerano golišava." - kaže Ella u razgovoru za Index, dodavši kako se za Klik odlučila snimati kako bi svima pokazala da "ipak više nije malo dijete".

Za spomenuto je snimanje Ella morala dobiti dozvolu od roditelja budući da je maloljetna, a njezina majka Danijela kaže kako ona i tata Dino nisu bili pretjerano oduševljeni kada su čuli za tu ideju, no da su na kraju ipak pristali. "Ona je time valjda svima željela dokazati da i ona zna izgledati ženstveno i da nije neko ružno pače." - kaže Ellina majka.

Manekenstvo ipak, kaže nam Ella, nije jedina stvar kojom se ona namjerava baviti u životu. Po završenoj srednjoj školi, ova 16-godišnjakinja i zvijezda reality showa "Dvornikovi" namjerava upisati pravni fakultet. "Manekenstvo je nešto čime se možeš baviti eventualno do 25. godine. Time sam se odmalena željela baviti i ako mi bude išlo, nastavit ću s tim." - zaključuje Ella.

Foto i tekst:B.S.

Pročitajte više