Emily Ratajkowski golišavim fotkama dokazuje da seksi žene nisu drolje

Foto: Instagram

NAKON što je Instagram ipak nije kaznio zbog objavljivanja golišavih fotografija, Emily Ratajkowski nastavila je provocirati. Zvijezda spota za hit "Blurred Lines" ovog je puta objavila fotografije sa snimanja kampanje za liniju nakita na kojima, osim nakita, na sebi nosi samo gaćice, a na jednoj fotografiji i košulju.

Svjesna da je mnogi smatraju ultimativnim seks simbolom, Emily redovito objavljuje golišave fotografije, a nedavno se obrušila na sve koji smatraju da su seksi žene drolje.

"Implikacija je da ako si seksi, onda si droljasta jer biti seksi znači udovoljavati muškim željama. Za mene je 'seksi' vrsta ljepote, vrsta izražavanja same sebe, nešto što treba slaviti i što je izuzetno ženstveno", piše Emily u eseju kojeg je objavila glumica Lena Dunham.

Ratajkowski ističe da je imala problema tijekom odrastanja jer joj se tijelo vrlo rano razvilo i nije se osjećala ugodno u vlastitoj koži.

Danas više nema poteškoća s tim, a tvrdi da su sve njene golišave fotografije i uloge proizašle iz njene želje da slavi vlastitu seksualnost pod svojim uvjetima. 

Pročitajte više