Eminem se sigurno ponosi svojom kćeri, ali ovu haljinu ne bi odobrio nijedan otac

Foto: Instagram/Guliver Imge/Rex

PRIJE nekoliko dana mediji su se ponovno raspisali o Eminemovoj kćeri Hailie Scott Mathers, koja je zaista izrasla u pravu ljepoticu.

Iako joj je otac velika zvijezda, ova krhka plavuša živi prilično povučen život. Naime, 21-godišnja Hailie nije odlučila poći očevim stopama već je na fakultetu u Michiganu gdje studira psihologiju, prenosi TheLadBible.

"Moja kći dolazi prva. Ako se bilo što bitno događa u njezinom životu, moram biti uz nju i ostavio bi sve što radim tog trenutka", rekao je 44-godišnji Eminem. "Ona je moja motivacija, izvor energije i moj glavni pokretač u životu. Ona je razlog što sam se podigao svaki put kad bih pao u životu", dodao je.

Hailie je oduvijek bila uzorna učenica, odlikašica u osnovnoj i srednjoj školi i ne pamti je se po nikakvim skandalima. Ne sumnjamo da se reper ponosi svojom kćerkicom, no moramo primijetiti da je malo očeva koji bi s odobravanjem gledali ovakvo izdanje svoje kćeri. Pa čak ni onaj koji se proslavio žestokim rimama u kojima je često vulgarno govorio o ženama. 

Pročitajte više