Emocionalni trenuci: Farmerima stigli pokloni njihovih najmilijih

Foto: Press

Nakon što su prošli tjedan farmeri poslali svojim ukućanima poklone za Svetog Nikolu, ugodno su se iznenadili kada su ugledali Miu s tačkama punih poklona koji su im poslali njihovi najmiliji.

„Od svojih najmilijih sam dobila sliku i čokoladu za poklon. U jednom trenutku kad sam vidjela sliku me obuzela jedna tuga jer nisam s njima, a par sekundi kasnije me malo čak i ojačalo jer malo je vermena još do kraja.“ kazala je Anna. Blaženka je iskazala posebno uzbuđenje, posebice zbog toga što je za dobivene poklone kao što su rukavice i debele čarape, u par navrata znala reći „e da mi je to sad na farmi.

„Ni u ludilu nismo očekivali da ćemo nešto dobiti. I kada se Mia pojavila s tačkama, kao da sam vidjela ne znam što.“  uzbuđeno će Blaženka.

Udarac za psihu

Jedini od farmera koji nije želio otvoriti poklon, bio je Ivica. Kako kaže, preplavile su ga emocije za kućom i obitelji pa mu je otvaranje poklona bilo suviše emotivno. „Već par noći ne mogu zaspati jer stalno su mi na pameti oni i sad dođe paket i mislim da su me dotukli. Koliko god je dobrodošla podrška, toliko je i za psihu udarac.“ objasnio je Ivica.

Za razliku od njega, Miriam je je poklon shvatila kao dodatan vjetar u leđa: „Sada kada najviše trebam podršku, ovo je došlo u pravi trenutak“, rekla je.

Osim poklona od obitelji i prijatelja, Mia je iznenadila farmere i jednim pismom od vjerne gledateljice Marije, koja im je osim lijepih želja i redaka potpore poslala i cvjetne ukrase za kosu koje je sama izradila.

Pripreme za predstavu u punom jeku

Farmere je posjetila glumica lutkarica koja je došla farmerima pokazati kako će napraviti lutke za svoju predstavu te im je udjelila savjete kako da predsatvu izvedu što uspješnije.

Iako su svi farmeri velikodušno dočekali ideju o predstavi, neki od njih su skeptični oko toga hoće li to sve dobro odraditi. „Kad dobijem tako nešto pod pritiskom, znači nemaš vremena, a moraš to napraviti, izgubim onda volju! Bojim se da će se ova predstava napraviti samo da se napravi.“ zabrinuto će Blaženka, a s njom se složio i redatelj Ivan kojeg je najviše brinulo učenje teksta: „Naveliko teku pripreme. Lutkarica mi je rekla da lutke ne trpe puno teksta i to sam imao na umu! Malo se pribojavam da će biti puno više improvizacije, ali i ovako ćemo nešto pokušati napraviti. Blaženka je reagirala poput mene i u njoj kola perfekcionistička krv, dok s druge strane Ivica je uvjeren da će to sve dobro ispasti.“
 

Pročitajte više