Englezi ismijali svoju buduću kraljicu

POZNATI crni humor stanovnika Otoka ne zaobilazi ni kraljevsku porodicu pa su se na televizijskoj postaji Channel 4 narugali princu Charlesu i njegovoj budućoj supruzi.

Camilla Parker nije omiljena među Englezima zbog svoje veze s prijestonasljednikom dok je još bio u braku sa svima dragom princezom Dianom pa su joj za show "Not The Royal Wedding" pronašli seksi dvojnicu.

Lažna Camilla sjedi na prijestolju u donjem rublju,pije i puši, a kada naiđe njen budući posinak Harry u nacističkoj uniformi pozdravlja ga visoko uzdignutom rukom.

Iako je buduća Charlesova supruga izjavila da ne želi titulu kraljice, već samo princeze, stručnjaci za Ustav tvrde da će automatski postati kraljica kada njen muž zamijeni majku Elizabetu II.

Sadašnja kraljica čak je odustala od dolaska na sinovo vjenčanje, a novi skandal izbio je nakon objave da će se ceremonija održati na predviđeni datum 8. travnja iako bi se na taj dan mogao dogoditi i pokop dragog Pape.

Teško je zamisliti kako će se 700 uzvanika, među kojima će se naći i komičar Mr. Bean, moći veseliti dok u isto vrijeme možda pokapaju Svetog Oca za kojim tuguje cijeli svijet.

Pročitajte više