Enrique Iglesias o Hrvatici koju je ljubio: "Imao sam 17 godina"

Foto: Instagram

KADA su čule kako latino zavodnik Enrique Iglesias dolazi u Hrvatsku, mnoge obožavateljice već su počele odbrojavati dane do njegovog koncerta u Zagrebu gdje će slavni glazbenik i proslaviti rođendan.

No to neće biti i prvi put da Enrique dolazi u Lijepu našu. "Prvi sam put posjetio Hrvatsku 1997, vidio sam malo obale... Sad mislim da ću ostati dva, tri tjedna", rekao je Enrique za IN magazin koji itekako dobro zna tko je Luka Modrić (čiji je veliki obožavatelj), a svojedobno je ljubio i Hrvaticu.

"Kad sam imao 17 godina imao sam curu Hrvaticu, nije slavna u Hrvatskoj, ali jest na Instagramu", otkrio je Enrique koji njezino ime nije htio otkrivati no dao je do znanja kako to nikako nije Nives Celzijus.

Naime pisalo se kako je Enrique bio s našom vatrenom Nives, no i ona je bila zagonetna kada smo je pitali kako je ljubio latino zavodnik te 2002. godine bio u Hrvatskoj u sklopu “One Night Stand" turneje. "Enrique Iglesias latino zavodnik? Tko je to? Takvog ne poznajem", tada nam je sa smiješkom otkrila Nives.

Pročitajte više