Erotska drama iz 2015. postala hit na Netflixu zbog eksplicitne uvodne scene (18+)

Foto: Press

EROTSKA drama Ljubav kontroverznog redatelja Gaspara Noéa pojavila se u SAD-u na ljestvici 10 najgledanijih filmova, iako je film izašao još 2015. godine.

Posljednjih dana na TikToku se pojavio novi trend - korisnici te društvene mreže snimaju svoje reakcije na uvodnu scenu filma koji je podignuo puno prašine još kad je 2015. prikazan na filmskom festivalu u Cannesu.

Stotine korisnika TikToka sudjelovale su u novom trendu, a rezultati nisu razočarali. Što se događa u uvodnoj sceni? Film počinje eksplicitnim prizorom međusobne masturbacije glavnog lika Murphyja (Karl Glusman) i žene za koju se kasnije otkrije da mu nije djevojka.

"Murphy je Amerikanac koji živi u Parizu i ulazi u izrazito seksualno i emocionalno nabijen odnos s nestabilnom Elektrom", piše u sinopsisu filma. "Nesvjesni učinka koji će imati na njihov odnos, u krevet pozivaju lijepu susjedu."

Zahvaljujući trendu na TikToku film se popeo na sedmo mjesto na Netflixovoj ljestvici najgledanijih filmova u SAD-u.

"Ako ste gledali 365 dana i sviđa vam se, pogledajte Ljubav na Netflixu", poručila je Bella Ashey, za koju se vjeruje da je pokrenula trend. Ona je ljudima predložila da koriste zvuk koji je objavila te snime svoju reakciju na uvodnu scenu, a TikTok su takve snimke preplavile. Evo nekih od reakcija.

@karlea_abbigayle

Ummmm🤭 ##fyp do this alone if you gone do it😂

♬ original sound - bella_ashey
@thekidsmitty

Reply to @pr33ttyluuh._joy DO NOT WATCH THIS. TOOK IT TOO FAR OMG

♬ original sound - bella_ashey
@laura2002m1

How is this on Netflix!!! I’m scared ##SNOOZZZAPALOOZA ##RainforestFacts ##BrowFitness ##fyp ##foryou

♬ original sound - bella_ashey

Pročitajte više