Eva Longoria zbog djece napušta "Kućanice"

WISTERIA Lane uskoro će, prema najavama, ostati bez najatraktivnije stanarke - Gabrielle Solis, točnije, Eve Longorije, koja želi napustiti hit seriju zbog velike želje za majčinstvom. Iako su njene kolegice iz serije snimale i za vrijeme trudnoće, ona se u potpunosti, kaže, želi posvetiti obiteljskom životu sa suprugom Tonyjem Parkerom.

"Kad sam došla u Hollywood, bila sam prilično ambiciozna, i mislim da sam uspjela u svemu što sam si zacrtala. Sad su mi ambicije potpuno drugačije - želim raditi, biti sjajna supruga i imati djecu. Ovo je novo poglavlje u mom životu. Bit ću jako žalosna kad napustim seriju, ali barem ću imati više vremena za snimanje filmova", priznala je 32-godišnja ljepotica koja se ranije ove godine udala za košarkaša Tonyja Parkera.

Iako u popularnoj seriji glumi "anti kućanicu", Longoria za sebe kaže da je čista suprotnost  pa svaku pauzu na snimanju koristi kako bi odletjela u Texas i "Tonyju skuhala ručak". "Texas je moj dom, a Los Angeles radno mjesto. Ako me producenti nazovu i jave mi da imam slobodan dan, letim u Texas kako bi Tonyju nešto skuhala i onda se vraćam u Los Angeles", tvrdi marljiva supruga.

Longoria je prije nekoliko dana ispred studija u kojem se snimaju "Kućanice" doživjela pravu neugodnost - nakon snimanja došla je scenaristima koji već tjedan dana štrajkaju donijeti pizze, no neki su se prosvjednici naljutili na nju jer nije, kao njezine kolegice iz serije, odustala od snimanja i cijeli dan odvojila za izvikivanje prosvjednih parola.

D.K.

Pročitajte više