Eva Mendes: Ljubav je najseksi stvar na svijetu!

AMERIČKA glumica koja se pohvalila kako se seksala u svih tamošnjih 50 država, što je bila "najseksi stvar na svijetu", sad je obrnula priču i rekla kako joj je najseksi stvar na svijetu - ljubav. Međutim, tad nije rekla kako se voljela u svih 50 država, već seksala, što je spomenula u kontekstu najboljih događaja koje je ikad doživjela. 34-godišnja Eva koja je u vezi s producentom Georgeom Augustom, na nedavnom predstavljanju parfema Calvin Klein "Secret Obsession" čije je zaštitno lice, rekla je kako "najviše na svijetu voli biti u ljubavnoj vezi".

"Moja tajna opsesija je ljubav. Volim ljubav! Volim biti zaljubljena i volim uza sebe imati nekoga tko voli biti zaljubljen u mene. Ljubav je najseksi stvar na svijetu", rekla je Eva Mendes. Prilikom predstavljanja parfema je našla za shodno spomenuti kako "nije mršavjela prije foto shootinga za Calvin Kleinovo donje rublje 'Seductive Comfort'".

Kontradiktorna Eva

"Za to sam se snimanje pripremala samo svakodnevnim napornim vježbanjem koje je trajalo oko dva tjedna. Naime, željela sam da fotografije budu što prirodnije, odnosno da moje tijelo izgleda što zdravije. Nisam željela da na kraju fotografije izgledaju kao mršavija verzija mene, već realna slika onoga što jesam", rekla je glumica koja beskrajno i besramno uživa u statusu seks simbola. "Zbilja je lijepo kad si toliko poželjan, no to mi nije najvažnija stvar na svijetu", nadovezala se Mendesova, egzotična ljepotica čija je televizijska reklama za Calvin Klein u kojem se potpuno gola valja po krevetu zabranjena diljem Amerike jer je - preseksi.

Kad je izgovorila da joj ljepota nije najbitnija stvar na svijetu, vjerojatno je zaboravila na svoju izjavu iz 1997. godine kad je rekla kako će, kad tomu dođe vrijeme, rado otići pod nož ne bi li na neki način vratila mladenački izgled. "Kad odrastete u Los Angelesu ili želite biti redatelj, ili producent, ili nekoga od njih imati za dobrog prijatelja. Mnogi od njih su mi govorili da izgledam interesantno te da bih trebala biti model ili glumica. Ne pada mi na pamet poslušati njihov savjet", rekla je tad Eva, da bi deset godina kasnije bila i jedno i drugo.

L.V.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više