Exit poslao poruku podrške Baby Lasagni, Teyi Dori i Raiven

Foto: Instagram

EXIT festival uputio je snažnu poruku podrške Baby Lasagni, kao i srpskoj predstavnici Teyi Dori te Slovenki Raiven uoči velikog finala Eurovizije koje se održava danas. S obzirom na to da glasači iz pojedine zemlje ne mogu glasati za svoje predstavnike, EXIT je pozvao sve svoje pratitelje da svoj glas podrške daju nekome od susjeda. "Sretno i zablistajte najjačim sjajem", poručio je najveći festival našeg podneblja u postu koji je u svega sat vremena prikupio mnoštvo komentara i više od 4000 lajkova.

Među komentarima ima publike koja se raduje vidjeti ove mlade zvijezde na Exitovim festivalima, a upravo će Baby Lasagna u svom rodnom Umagu održati svoj prvi koncert nakon Eurovizije i povratka iz Švedske. Exitov hrvatski festival, umaški Sea Star, na svojem Tesla Main Stageu donijet će njegov nastup u subotu, 25. svibnja, a pridružit će mu se i talijanska predstavnica Angelina Mango.

Glazbenici iz naše regije dosad su pokazali kako otvoreno navijaju jedni za druge, pa je tako viralna postala i oduševljena reakcija Baby Lasagne na Teyin prolazak u finale natjecanja. 

Pročitajte više