Preminuo je glazbenik Charlie Colin (58), poskliznuo se u tušu i pao

Foto: Profimedia

Američki glazbenik i jedan od osnivača grupe Train, Charlie Colin, preminuo je u dobi od 58 godina. Čuvao je kuću prijatelju u Bruxellesu u Belgiji, kada se poskliznuo dok se tuširao i pao.

Iako nisu poznati drugi detalji njegove smrti, izvori za TMZ su rekli da su Colina pronašli prijatelji koji su se vratili kući s putovanja. Nije poznato kada se nesreća u tušu točno dogodila. 

Emotivna objava Traina

Njegova majka shrvana je. Kaže da se Charlie preselio u Belgiju kako bi tamo podučavao glazbu. Članovi benda Train oprostili su se objavom od bivšeg člana. 

"Kad sam upoznao Charlieja, zaljubio sam se u njega. Bio je najslađi i tako zgodan tip. Napravili smo bend, to je bilo jedino razumno. Njegov jedinstveni bas pomogao je ljudima da nas primijete u San Franciscu i šire. Za njega ću uvijek imati toplo mjesto u srcu. Ti si legenda, Charlie. Šarmiraj anđele", napisali su na Instagramu.

Colin je bio jedan od originalnih članova Traina, benda koji su u početku činili još i Monahan, Rob Hotchkiss, Scott Underwood i Jimmy Stafford. Kao basist, radio je na prva tri albuma grupe: Train, Drops of Jupiter i My Private Nation.

On i bend postigli su veliki uspjeh hitom Drops of Jupiter (Tell Me), koji je zauzeo 5. mjesto na Billboard Hot 100 ljestvici i osvojio Grammyja za najbolju rock pjesmu i najbolji instrumentalni aranžman uz pratnju pjevača.

Pročitajte više