Fani Stipković u prometnoj nesreći zaradila potres mozga?

Iako je njezin "Opel Tigra", kako prepričava u razgovoru za Index, u naletu kamiona na njega doživio "totalku", najvažnije joj je da je ona ostala živa. Fani, koja se u trenutku nesreće nalazila na putu prema Zagrebačkom velesajmu gdje je išla, kako kaže, "na šminku i frizuru", nije dopustila da joj zbog nesreće "pati" posao.

"Iako sam nakon nesreće bila u šoku, sad kad sam malo došla sebi razmišljam da mi nije stalo do auta, najvažnije je da sam ostala živa, jer koliko se ljudi iz takve nesreće ne bi izvuklo! Kamion je naletio na moj automobil nakon što mi je jedan od vozača, kada sam napuštala benzinsku crpku, dao prednost, ja sam krenula i u tom trenutku u moj automobil je udario kamion." - kaže nam Fani, koja je nakon odrađene revije na kojoj je nosila vjenčanice ipak morala posjetiti liječnika.

"Iako sam nakon nesreće odradila reviju, poslijepodne sam se počela osjećati loše. Ne znam točno što mi je, je li možda potres mozga, no boli me glava i mučno mi je." - kaže nam Fani koja je u trenutku razgovora još uvijek bila kod liječnika te nije imala rezultate pretraga. Fani, koja i inače treba posebno paziti na zdravlje i kloniti se stresa budući da boluje od neizlječive Chronove bolesti, dan ranije nastupila je na reviji Liscinog donjeg rublja u zagrebačkom "Sokolu". 

>>> Galerija fotografija s prvog dana sajma vjenčanja (1)

>>> Galerija fotografija s prvog dana sajma vjenčanja (2)

B.S.
Foto:G.P./B.S.

Pročitajte više