Fani Stipković u ulozi voditeljice ex-yu reality showa Operacija Trijumf?

NEKI srpski mediji naveliko pišu kako će Fani Stipković uskoro osvanuti na malim ekranima u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, i to u ulozi voditeljice glazbenog reality showa Operacija Trijumf. "O svakom mom angažmanu odlučuje Nova TV, a mislim da se još ništa točno ne zna po tom pitanju", zagonetno nam je rekla manekenka s Korčule, koja je ljetovanje provela u rodnom mjestu i posvetila se - obitelji.

> Operacija Trijumf: Može li glazba ujediniti Hrvate, Srbe i Slovence?

Operacija Trijumf trebala bi uskoro okupiti mlade glazbene snage iz svih bivših jugoslavenskih zemalja, dok se sa Slovenijom još uvijek pregovara. Uz producente koji će nebrušene talente voditi kroz priču, buduće zvijezde nešto bi, prema najavama, trebale naučiti od najvećih - Alicije Keys, Georgea Michaela, Celine Dion i drugih megazvijezda koje su neslužbeno najavljene u projektu.

Iako je u nekoliko navrata radila kao voditeljica, Fani Stipković još nije dočekala pravu voditeljsku priliku. Trenutno, kaže, uživa kao novinarka u Red Carpetu, a o mladim voditeljicama koje u televizijskom eteru niču kao gljive poslije kiše ima jasan stav: "Po meni dobar voditelj nije samo lijepo lice. Za takvo nešto treba biti elokventan, a presudno je snalaženje u raznim nepredviđenim situacijama".

Mamina kuhinja - okosnica godišnjeg odmora

Fani je dvotjedni godišnji odmor provela u rodnoj Korčuli, a radila je i kao voditeljica na Sportskim igrama mladih u Splitu. "Svako ljeto ukradem nekoliko dana kako bih se odmorila na maminoj kuhinji i uživala s rodbinom. Ove sam godine u cijelu priču uspjela ugurati i dva dana na Hvaru, kojeg sam posjetila s prijateljicom Moranom Paj. Bilo je prekrasno, ali sve što je lijepo, kratko traje", rekla nam je Fani koja se prije nekoliko dana vratila obavezama u Zagrebu.

Hoće li je posao uskoro odvesti u Beograd, zasad se samo nagađa, no ako je vjerovati izvorima iz medija susjedne nam Srbije, njezin angažman u Operaciji Trijumf je sigurna stvar.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više