Poznate Hrvatice: Vedran Ćorluka je najseksi nogometaš na Euru!

HRVATSKI reprezentativac na ovogodišnjem Euru, Vedran Ćorluka, osim što je i službeno proglašen najzgodnijim sportašem godine, kao najatraktivnijeg su ga odabrale i neke poznate Hrvatice. Mnoge tvrde kako jednostavno ne mogu odoljeti plavim očima i crnoj kosi, međutim, ta kombinacije u Vedranovom slučaju nije dobitna, već je najzgodniji "jer je poseban".

"Definitivno je najzgodniji, u njemu ima nešto. Te plave oči, lijepa koža i crna kosa su neodoljivi. Voljela bih ga upoznati, ali ako sudim isključivo po fizičkom izgledu, onda je on najzgodniji", rekla je novinarka i manekenka Fani Stipković koja osim Ćorluke kao zgodnog reprezentativca izdvaja i Mladena Petrića. "Volim blještave naušnice na muškarcima", rekla je Fani te nadodala:

"Cristiano Ronaldo je zloćko, Ćorluka je dobrica"

"Što se ostalih igrača na prvenstvu tiče, meni je apsolutno najzgodniji Cristiano Ronaldo koji je pravi 'zloćko' jer iz njega izvire nešto divlje, dok je Ćorluka 'good guy'!".

Fanina kolegica s modnih pista Jelena Orešković složila se kako je Ćorluka uvjerljivo kod žena najpoželjniji muškarac sa zelenog terena. Djevojke su se čak složile kako bi Vedran Ćorluka, ukoliko se ne bi bavio nogometom, mogao proći i kao maneken jer ima takvu građu.

"Iako, moram priznati da baš i ne pratim nogomet, nekako ima premalo golova. Ja sam ljubiteljica košarke, tako da samo mogu reći da je Ćorluka jako simpatičan i sladak dečko. Recimo Bilić mi je više kao roker i mislim da je cool, ali da je lijep to ne znam, mislim da on kotira kao nogometaš s najboljim imidžem", rekla je Jelena Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorena Ćavar: Nogometaši iskaču iz praška za pecivo

Lijepa Lorena Čavar rekla je kako "ima svog dečka pa ne gleda druge", pogotovo u kontekstu nogometa koji "ne prati na takav način". "Meni je začuđujuće što nogomet viri na sve strane - neki dan sam u prašku za pecivo pronašla listić za nagradnu igru za navijače. Mislim, nitko se dvije godine nije brinuo za njih niti išta pitao vezano za neke igrače, da bi danas za njima svi poludjeli, to mi nije jasno", rekla je Lorena Čavar, prezenterica nacionalne dalekovidnice koja nogomet prati zbog posla, ali "privatno nešto manje". Još jedna od ljepotica koja je komentirala naše igrače je Mia Šlogar, bivša sportašica koja uživa u svim sportovima, a posebno nogometu: "U subotu smo cijelo društvo i ja krenuli pravac Beč gdje smo se super proveli, a u ponedjeljak idemo za Klagenfurt", rekla je Mia koja ne propušta utakmice reprezentacije kad "urla pred televizorom, a još više na stadionu". Što se izbora najzgodnijeg nogometaša tiče, smatra da je bitno kako igraju, a ne kako izgledaju.

Svi ludi za Vedranom Ćorlukom, Vedran Ćorluka lud za Ivom Buzov

"Mislim da to uopće nije bitno, meni su svi zgodni. Bila bih najsretnija kad bi oni cijelo vrijeme lijepo igrali i pobjeđivali, a kako izgledaju mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno", rekla je Mia koja se zbog svoje ljepote iz sportske karijere prebacila u manekensku, da bi danas bila, kad je "ozbiljna žena koja radi u odvjetničkom uredu" nerijetko osuđivana zbog svog izgleda i manekenske karijere.

Prema svemu sudeći, 193 centimetra visoki Bosanac Vedran Ćorluka, ili popularnim nadimkom Čarli, i dalje je broj jedan mnogim Hrvaticama koje bi puno toga dale da se nađu na mjestu njegove dugogodišnje djevojke i zaručnice Ive Buzov s kojom Vedran živi u Manchesteru. Svoju je ljubav, na žaljenje mnogih, dokazao tetovažom na desnoj ruci palca i kažiprsta gdje je tetovirao "Iva" a ispod imena datum 21. svibnja 1986. za što se pretpostavlja da je Ivin datum rođenja. 

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara