Fanovi napali Khloe zbog uređivanja fotki: "Imaš najduže prste koje sam ikad vidio"

Foto: Instagram

KHLOE KARDASHIAN na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u bijeloj haljini uz koju je iskombinirala visoke smeđe čizme. Njezina objava do sada je skupila više od dva milijuna lajkova, no obožavatelji su primijetili jedan detalj koji im se, ako je suditi po komentarima, nije svidio.

U komentarima pišu da je pretjerala s uređivanjem fotografija jer su joj prsti na rukama jako dugi. Neki su napomenuli kako je to očito samo ako bolje pogledamo palac.

"Ako pogledate njezine ranije fotografije, vidjet ćete da nema tako duge prste. Ne znam zašto toliko uređuje fotke, super izgleda", "Potrebne su dvije sekunde da se shvati koliko je ovo fotošopirano", "Što ti je s prstima?", "Ruka ti je tako duga", "Imaš najduže prste koje sam ikad vidio", samo su neki od komentara.

Inače, obožavatelji su ranije ispitivali Khloe što joj se dogodilo s licem. Na društvenim mrežama često se govorilo o njezinim estetskim korekcijama. Na ponovnom okupljanju showa Keeping Up with the Kardashians prošle godine voditelju Andyju Cohenu je otkrila što je operirala

"Svi govore: 'O moj bože, transplantirala si je treće lice', ali ja sam imala samo jednu operaciju, operaciju nosa", rekla je Khloe. Kaže da je ubrizgavala injekcije u lice, ali da loše reagira na botoks, pa to ne koristi. 

Pročitajte više