Fanovi Witchera nezadovoljni glumcem koji će zamijeniti Cavilla: "Najveći promašaj"

Foto: EPA/Netflix

NAKON što je objavljeno da Henry Cavill neće glumiti Geralta u četvrtoj sezoni The Witchera i da će ga u toj ulozi zamijeniti Liam Hemsworth, brojni gledatelji izrazili su na društvenim mrežama svoje nezadovoljstvo tom vijesti.

"Liam Hemsworth koji će zamijeniti Henryja Cavilla u Witcheru mora da je najveći promašaj u povijesti televizije", napisao je jedan tviteraš.

"Netflix će vjerojatno otkazati Witchera nakon četvrte sezone. Promjena glumaca usred serije nikad nije dobra, a pogotovo kada izvorni glumac odradi nevjerojatan posao", složio se drugi.

"Henry Cavill će uvijek biti jedini Geralt od Rivije",  dodao je treći.

Obojica glumaca se oglasila o promjeni

Podsjetimo, na svojim profilima na Instagramu obojica glumaca oglasila su se o ovoj promjeni. Cavill je izjavio kako je njegovo putovanje kroz ovu seriju bilo "ispunjeno i čudovištima i avanturama", ali potvrdio je da će medaljon i mačeve odložiti za četvrtu sezonu.

Cavill je ranije ovog tjedna najavio da se vraća ulozi Supermana u DC-jevom kinematografskom svemiru, a mnogi misle da je to razlog zbog kojeg je odlučio napustiti ulogu u Witcheru.

Hemsworth se također javio na Instagramu te objavio kako je i prije bio obožavatelj Witchera, ali i Cavilla. Poručio je kako jedva čeka igrati Geralta iako je svjestan da mora ispuniti velika očekivanja.

Pročitajte više