Farma: "Znam informacije izvana, čuvajte se ove osobe"

Foto: Press

BIVŠI farmeri vratili su se na farmu da bi u posljednjem tjednu uveselili finaliste i ponovno doživjeli farmersku avanturu.

Posebno sretan bio je Roberto vidjevši svoja dva prijatelja – Juricu i Ozrena. Ovaj muški trojac sada je opet na okupu pa je odmah bacio i trač partiju ispred pušnice. Prva na tapeti našla im se Štefica, a Ozren i Roberto osvrnuli su se na njezino ponašanje u dvoboju u kojem je izgubila. Roberto je rekao kako je Štefica govorila da je farmeri vrijeđaju i omalovažavaju. 

"Daj, Robi, iz nje je počela plivati takva negativa!" rekao je Ozren, a Jurica je dodao: "Šupit ću je!" No nije samo Štefica bila na tapeti. "Gledajte ljudi, ja sve informacije znam izvana. Čuvajte se Maje. One su se štekale preko vaših leđa da bi dogurale do tu gdje jesu", pojasnio im je Roberto i dodao: "Maja je takvo smeće od žene, pokvareno, pokvareno, pokvareno!" 

Jurica je potom kazao da su on i Ozren u Majinim i Matejinim očima bogovi te da su zahvaljujući njima dvojici dogurale do finala. "Definitivno se vas dvojica držite zajedno, najvažnije je da se pobijedi i to je to!" uputio ih je Roberto.

Pročitajte više