Fear Factor ima novu voditeljicu i koncepciju

Nakon što je prva sezona Fear Factora naišla na mnoge kritike, što zbog nedovoljno "strašnih" zadataka, što zbog isforsirane Antonije Blaće, RTL je odlučio promijeniti koncepciju emisije i angažirati novu voditeljicu. Riječ je o Mari Magaš, koja je voditeljski zanat "pekla" na OTV-u i CCN-u, a javnost  ju je najviše zapamtila po kratkom angažmanu na Novoj TV.

"Raduje me što ću se pridružiti sjajnoj ekipi u novoj Fear Factor avanturi. Slobodno mogu reći da je ovo projekt kao stvoren za mene budući da sam osoba koja voli pomicati vlastite granice. Ne bojim se nepoznatog, uživam u izazovima i dat ću sve od sebe da natjecatelji i gledatelji uz mene osjete što je pravi strah", rekla je mlada voditeljica, koja priznaje da se stravično boji zmija i insekata, a voli ekstremne sportove i brzu vožnju.

U emisiji se više neće natjecati pojedinci, već će se za nagradu boriti dva tima, od kojih će svaki imati tri člana. Ukoliko neki od natjecatelja odbije izvršiti zadatak ili ga izvrši lošije od konkurentskog tima, ne osvaja novac za svoju ekipu. Za sad još nije poznato koliki je iznos glavne nagrade.

Zanimljivo će biti vidjeti hoće li nova sezona ponuditi drugačiju, manje isforsiranu atmosferu među natjecateljima i voditeljicom, jer su upravo te primjedbe pridonijele vrlo skromnoj gledanosti prve sezone.

RTL televizija poznata je po činjenici da odobrava samo projekte kojima je garantirana visoka gledanost, a hoće li to biti slučaj s drugom sezonom Fear Factora, znat ćemo već za mjesec dana, kad kreće emitiranje adrenalinskog reality showa.

D.K.
Foto: RTL

Pročitajte više