Fergie oborila rekord na američkoj top listi

NAZIVAJU je "najgorom pjevačicom u povijesti", a njezine pjesme redovito svrstavaju u "antologijski sramotne uratke", no Fergie iz grupe Black Eyed Peas može se pohvaliti novim glazbenim rekordom - prva je pjevačica u ovom stoljeću koja je na vrhu službene američke top liste singlova imala tri uzastopne pjesme. Rekord je "ukrala" Christini Aguileri, koja je isto to postigla svojim debitantskim albumom.

Album "The Dutchess" pokazao se odličnim projektom za izazovnu Fergie, koja je danas sa singlom "Big Girls Don't Cry" zaposjela na prvo mjesto američke službene top liste. To joj je ujedno i treći uzastopni američki broj jedan sa spomenutog albuma, što se ženskim izvođačima očito ne događa tako često, pa je postala prvom pjevačicom u 21. stoljeću kojoj se dogodio takav glazbeni uspjeh.

Uspjeh članice Black Eyed Peasa zaintrigirao je njezine kolege, pa joj stižu brojne ponude za suradnju ili pak pisanje pjesama. Lindsay Lohan ponudila joj je suradnju samo dan prije nego što je uhićena, pa će Fergie vjerojatno biti jedna od autorica na njezinom "povratničkom" albumu.

D.K.

Pročitajte više