Fotka zaručničkog prstena zgrozila ljude: "Uznemiruje me, na lijekovima sam"

Foto: Facebook

FOTOGRAFIJA zaručničkog prstena objavljena u Facebook grupi "That's it, I'm ring shaming" privukla je veliku pozornost članova te grupe u kojoj se ekipa izruguje zaručničkim prstenovima drugih. 

Prsten se sastoji od jednostavnog tankog zlatnog obruča na kojemu se nalazi dijamant u obliku suze koji nije centriran da gleda ravno, već vrh dijamanta naginje prema desno.

"Vidjela sam ovo na Instagramu i zgrozila se. Moj opsesivno-kompulzivni poremećaj ovo ne može podnijeti", napisala je članica grupe koja je objavila fotografiju.

"I ako baš morate znati, zaista imam dijagnosticiran OKP... Čak i na velikim dozama lijekova, ovo mi smeta. Doslovno mi srce počne lupati dok ovo gledam. Samo iznosim činjenicu, imam OKP i ovo mi smeta", dodala je.

"Ovaj prsten bi trebao dolaziti s upozorenjem", "Izgleda kao kompas koji pokazuje prema sjeveru", "Zbog ovog sam jako anskiozna", "Ajme, ovo je grozno. Ne bih mogla podnijeti da je tako nagnut", "Ovo je pakao", "Ne bih ovo mogla gledati čitav dan na ruci", nadovezali su se drugi članovi grupe kojima je zasmetao smjer u kojem je nagnut dijamant. 

Bilo je i onih koji su dijamant usporedili s kosim tornjem u Pisi. 

Pročitajte više