FOTO "Igra prijestolja" odlazi na godinu dana: Oprostimo se... Uz najljepše sise Westerosa

Foto: Press

"IGRA PRIJESTOLJA" ponovno je napustila male ekrane, a ponovno susret možemo očekivati tek u travnju 2017.

Kao što možete pretpostaviti, vijest je pogodila fanova koji već šest godina nestrpljivo očekuju tih deset epizoda koje kao da prolaze sve brže i brže.

Kako bi im pomogli da što lakše prebrode "krizu", sastavili smo galeriju koja će se vjerojatno svidjeti fanovima. Barem muškom dijelu.

Međutim, valja spomenuti i kako "Igra prijestolja" iz sezone u sezonu napušta koncept "sisa i zmajeva" i sve se više koncentrira na masakriranje svima omiljenih likova.

Počelo je žestoko

Statistike pokazuju da je najseksi sezona i dalje prva, a slijedi je četvrta koja je i najeksplicitnija (djelomično i zbog scena između Oberyna Martella i Ellarije Sand). Poznato je i da su scene ponekad toliko eksplicitne da su producenti prisiljeni angažirati porno glumice o kojima smo također pisali.

Producenti su započeli žestoko pa je prva epizoda prve sezone i dalje najgolišavija, a stvari se postepeno smiruju kako serija odmiče.

Što se likova tiče, obitelj Lannister najsklonija je razodijevanju. Jamie i Cersei to drže "u obitelji", a Tyrion je imao najviše susreta s golišavim djevojkama zbog sklonosti prostitutkama.

Tko se najviše skidao

Međutim, iznenadit će vas da je Daenerys lik s najviše golih scena, a slijedi Melisandre koje se skine barem jednom u sezoni.

Kao što vjerojatno predosjećate, omjer muških i ženskih golišavih scena daleko je od ujednačenog pa smo u pet sezona vidjeli 60 scena sa ženama i tek dva "ukazanja" penisa zbog čega se ne žale samo gledateljice već i glumice koje zahtijevaju više muške golotinje.

"Zašto bi samo žene bile gole? Želim i zgodne likove. Želim vidjeti Conletha Hilla, Nikolaja i Petera Dinklagea", rekla je Sibel Kekilli koja je glumila Shae, a s njom su se složile i Natalie Dormer i Emilia Clarke.

To se, očekivano, nije svidjelo muškom dijelu postave. I dok je Kit Harrington na strani žena, John Bradley (Sam Tarly) rekao je da nema posebnu želju za muškim tijelima jer jednostavno nisu toliko privlačna niti imaju istu "estetsku težinu".

Pročitajte više