FOTO Nema šanse da ga prepoznate: Ovaj mršavac glumio je 4 metra visokog Wun Wuna u GOT-u

Screenshot: YouTube/Twitter

POSLJEDNJA epizoda planetarno popularne serije Igra prijestolja u nedjelju je donijela čitav niz dramatičnih scena, jednu epsu bitku, a napokon smo saznali i sudbine nekolicine likova - nekih pozitivnih, nekih i te kako mrskih.

Ako je još niste gledali, upozoravamo da ne čitate dalje jer ovaj tekst sadrži spoilere!

Iako većina GOT fanova slavi konačnu propast Ramsaya Boltona i trijumf Sanse i Jona Snowa, epizodu su obilježile i dvije smrti - one najmlađeg brata Starkovih, ali i požrtvovnog diva Wun Wuna. S preko 4 metara visine, Wun Wun nije previše pričao, ali je odigrao ključnu ulogu u preuzimanju Winterfella.

Glumca koji je gignatskog Wun Wuna utjelovio međutim nikada ne biste povezali s ovim divom. U pitanju je Ian Whyte, 44-godišnji velški glumac i kaskader te bivši košarkaš koji je u stvarnosti visok 2.16 metara. Iako je to impresivna visina, bilo je potrebna popriličina specijalnih efekata i šminke kako bi ga pretvorili u dvostruko višeg i prilično ružnog diva.

Osim u GOT-u, Whyte je glumio i predatore u kultnom Alienu, jednog o vanzemaljaca u Prometeju Ridleya Scotta, a u Igri prijestolja u nekoliko je navrata utjelovio je i White Walkerse.

Pročitajte više