FOTO Ova seksi Ruskinja je toliko razbjesnila Putina da bi zbog nje mogao zabraniti YouTube i Instagram

Foto: Instagram

RUSKA eskort dama Nastya Rybka našla se u središtu skandala koji potresa Kremlj.

Naime, ona je na svom Instagramu objavila snimke druženja s jednim od najmoćnijih ruskih oligarha i bliskim suradnikom predsjednika Putina Olegom Deripaskom i zamjenikom premijera Sergejem Prihodkom gdje njih dvojica raspravljaju o političkim odnosima Rusije i SAD-a i ismijavaju bivšu zamjenicu američkog državnog tajnika.

Snimke i fotografije iskoristio je ruski oporbeni političar Aleksej Navaljni koji je sve objavio na YouTubeu. Sve je eskaliralo u tolikoj mjeri da Rusija prijeti zabranom Instagrama i YouTubea, piše BBC.

Lijepu Nastyu to uopće nije zasmetalo, dapače, iskoristila je novostečenu popularnost kako bi promovirala svoju knjigu Kako zavesti milijardera, u kojoj je opisala svoje iskustvo u elitnoj prostituciji.

"Vidim da moje zavođenje oligarha brine cijelu Rusiju. Prijete da će zabraniti YouTube i Instagram. Navaljni, Deripaska i Prihodko bi trebali sjesti za stol i dogovoriti se kao ljudi, no oni se žele boriti kao pravi alfa mužjaci", napisala je nedavno na svom Instagramu.

Nastya, koja se pred svojih više od 93 tisuće pratitelja predstavlja kao model, i dalje tvrdi da je bila u seksualnoj vezi s Deripaskom, a njihovu zajedničku fotografiju nije obrisala.  

Pročitajte više