Fotografije Meghaninog trbuščića izazvale sumnju: "Uopće nije trudna?"

Foto: Guliver Image/Getty Images

OTKAKO su princ Harry i Meghan Markle objavili da je ona trudna, njen trbuščić našao se u centru pažnje. Medijske napise potaknula je i sama Meghan, koja se tijekom 16-dnevne turneje po Australiji često držala za trbuh i milovala ga.

Kad se već u medijima našlo toliko fotografija, mnogi su primijetili nešto neobično, a brzo su se počele širiti i teorije zavjera.

Neki su primijetili da Meghan jedan dan ima potpuno ravan trbuh, dok bi se već sljedećeg dana pojavio trbuščić. Zbog tog su krenule teorije da nosi umjetni trbuh.

Embed from Getty Images

Neki su otišli toliko daleko da tvrde da uopće nije trudna. Na YouTubeu se pojavila snimka na kojoj jedna žena tvrdi da su Meghan i Harry unajmili surogat majku. Kao dokaz navodi upravo Meghanino držanje za trbuh, odnosno strah da će joj lažni trbuh ispasti iz haljine.

"To je očit znak da Meghan ispod haljine nosi jastuk, njeno ponašanje nije prirodno. Trudnički trbuh neće nigdje i nema ga potrebe držati", tvrdi stanovita Ashli Slizone.

Nakon njenog videa na Twitteru se razvila rasprava o Meghaninom trbuhu, a mnogi su stali na njenu stranu i ističu da nema ništa čudno u tome što se drži za trbuh.

"Isto je radila i Kate Middleton", poručili su.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Pročitajte više