Foxa očarala kandidatkinja koja "sliči na Madonnu", na splitsku audiciju HTZ-a došao i Vuco

DRUGA epizoda s audicija najvećeg glazbenog showa "Hrvatska traži zvijezdu" na RTL Televiziji biti će prikazana u četvrtak od 21 sat, a opet vas očekuje puno smijeha i dobre zabave. Uz smjele pjevače, koji nisu imali tremu pred, ovoga puta još nemilosrdnijim žirijem, Tonyjem Cetinskim, Ivanom Mišerić i Goranom Lisicom Foxom, bilo je naravno i onih koji su dali baš sve od sebe kako bi prošli među 100 najboljih. Tako je jedna kandidatkinja odlučila pjevati sjedeći na podu, a kada ju je Tony zamolio da legne, vježba i pokuša pjevati, spremno je to učinila, i to vrlo uspješno.

A dok su neki tvrdili da kod žirija prolaze samo "plave kuverte", drugi su pak odlučili otvoriti  srce i pričati o svojim opsesijama. Ipak, da ne bi ispalo kako su samo kandidati bili ti koji su iznenađivali žiri, i žiri je njih uspio ostaviti bez riječi. Marko Kaleb, koji je i lani sudjelovao na audicijama, a veliki je fan Siniše Vuce, napokon je došao na svoje. Vuco je potajice sjeo u žiri i tako uspio šokirati simpatičnog Splićanina, obećavši mu na kraju čak i duet!

Uz mnogo zabavnih pjevača i osebujnih karaktera, jedna kandidatkinja posebno se svidjela Foxu pa je, do sada uvijek rječiti Riječanin jedino uspio izustiti "Sličiš na Madonnu". No, bilo je i kandidata koji su uspjeli dignuti živac predsjedniku žirija, kao i onih koji su ga željeli potkupiti gemištom. No, na kraju je ipak presudio pjevački talent.

Pročitajte više