Frajeri priznali koja je najgluplja stvar koju su učinili zbog žene

Foto: Instagram

MNOGI ljudi zbog ljubavi čine nevjerojatne stvari, ali to im se ponekad obije o glavu. Jedan korisnik Reddita odlučio je provjeriti koja je najgluplja stvar koju su muškarci učinili zbog žene pa zažalili, a njihovi odgovori možda nekom budu pouka.

Dao otkaz

"Dao sam otkaz na poslu koji sam stvarno volio i u koji sam uložio puno truda da bih se s njom preselio u grad udaljen sto kilometara. Spakirao sam stvari i planirao je zaprositi na Božić, ali ostavila me na Badnjak zbog nekog lika s posla. Prvo sam plakao i pio, a onda sam pijan nazvao šefa i kroz suze mu rekao da ipak ne idem nigdje. Dobro je završilo jer me vratio na posao odmah nakon praznika", priznao je jedan od korisnika.

Digao kredit

"Kupovali smo zajedno kuću i ja sam htio kupiti pristojnu kuću s tri ili četiri sobe, ali ona me uvjerila da nam treba nešto veće. Zajedno smo digli kredit koji sam ja otplaćivao, a kad smo nekoliko godina kasnije prekinuli, ona je tražila da joj isplatim polovicu. Dobila je presudu tako da sam morao posuditi veliku sumu novca da je isplatim i godinama vraćao taj novac", ispričao je drugi.

Postao diler

"Prijatelj je dobio punu stipendiju za jedan prestižni fakultet. Odbio je da bi mogao biti bliže svojoj curi i na kraju počeo prodavati marihuanu kako bi mogli spojiti kraj s krajem. Ostavila ga je ubrzo nakon toga", podijelio je jedan prijateljevo iskustvo.

Popiškila je krevet

"Prevarila me s bivšim, a kasnije je završila s trećim frajerom i pokušavala me poljubiti njemu pred očima. Dok smo bili zajedno, na jednoj mi je zabavi pred svima rekla da imam mali penis. Drugom prilikom se toliko napila da se popiškila na krevet, jednostavno se na sve četiri popela na krevet i počela piškiti, a onda se ubrzo onesvijestila. I dalje sam ostao s njom. Požalio bih da nisam iz te veze naučio kako želim da se cure ponašaju prema meni", bio je još jedan odgovor.

Ostao bez fakulteta

"Cura me nagovorila da joj kupim nakit koji si nismo mogli priuštiti. Nekoliko mjeseci kasnije ponestalo nam je novca, nisam mogao platiti školarinu na faksu i morao sam odustati od nekih predmeta zbog čega sam izgubio stipendiju. Na kraju sam faksu dugovao 12 tisuća kuna. Kad sam joj objasnio što mi se dogodilo, rekla mi je da ne vidi svoju budućnost s nekim tko nema završen fakultet. Ostavila me za manje od tjedan dana", ispričao je još jedan korisnik.

Vozio je cijelu noć

"Ovo se dogodilo još u srednjoj školi. Bio sam doma i igrao igrice kad me nazvala cura koja mi se sviđala i rekla da su je prijatelji otkantali, moleći me da dođem po nju. Otišao sam i shvatio da ju je ostavio frajer s kojim se nalazila. Vozio sam je doma, a ona mi nije znala objasniti gdje živi. U međuvremenu je nazvao njen otac i vikao na mene kao da sam je ja negdje ostavio. Na kraju mi je on objasnio gdje da je dovezem. Ispostavilo se da me ona cijelo vrijeme krivo usmjeravala. Potrošio sam pun spremnik goriva i stigao doma u pola šest ujutro. Jedva da mi je zahvalila", prisjetio se jedan muškarac.

Napravio tetovažu

"Moj muž je tetovirao moje ime na biceps bez da se konzultirao sa mnom prije nego smo se oženili. Ta je tetovaža jedan od razloga što se trudim riješiti sve probleme u našem braku. Ne želim da ikad zažali što ju je napravio", u raspravu se uključila žena.

Gasio čikove po sebi

"Dopustio sam nekom frajeru da mi ugasi cigaretu na ruci kako bih je impresionirao. Dobro je prošlo - završio sam u šestomjesečnoj vezi sa ženom koja me maltretirala, a do kraja života ću nositi odvratan ožiljak na podlaktici", rekao je korisnik.  

Pročitajte više