Franka Batelić: Mislim da mi trenutno ne treba dečko u životu

DANAS je u zagrebačkom klubu Posh predstavljen TOPSTARS, najveći party u Hrvatskoj. Inspiriran odličnim koncertnim partyjima u zapadnoj Europi i matičnoj Nizozemskoj, ideju TopStarsa inicirao je predsjednik uprave Adria Medie, Peter van Kol, i ostvario suradnju s Tonyjem Cetinskim.

Zvjezdani tim TopStarsa čine Tony Cetinski, Indira Vladić, Luka Bulić i Franka Batelić

Mlađi i stariji moći će uživati u društvu naših zvijezda u najluđoj zabavi do sada. "Ovaj dugoročni projekt bit će realiziran uz najveće produkcijske standarde i top-izvođače, koji će zabavljati sve u godinama koje dolaze". Riječi su ovo Juhannesa Zulla, predsjednika Uprave RTL televizije, i Petera van Kola. TopStars ponudit će vam tri sata zabave uz glazbu koju ste slušali ili je još slušate. TopStars zvjezdani tim čine Tony Cetinski, Indira Vladić, Luka Bulić te Franka Batelić. Sa zabavom će krenuti u studenom, a ekipu, osim zvijezda, čine i Krešo Dolenčić, Željko Vukmirica, Goran Kurjak te Dalibor Sokolić.

"Stvarno mi je velika čast što mogu biti uključena u ovakvo nešto jer ipak sam odrasla na glazbi i Tonyja i Indire, tako da mi je čast"

Tony Cetinski, osim kao izvođač, u projekt je uključen i kao glazbeni producent. Mlada uzdanica naše glazbene scene, lijepa Franka Batelić, komentirala je svoje sudjelovanje u projektu, ali nam i otkrila ponešto o svojim planovima za ljeto. "U ovaj projekt sam ušla nakon što su me pozvali organizatori koji rade na njemu. Stvarno mi je velika čast što mogu biti uključena u ovakvo nešto jer ipak sam odrasla na glazbi i Tonyja i Indire, tako da mi je čast. Osim toga, uz ovakvu ekipu ne fali dobre zabave i smijeha", komentirala je lijepa Franka.

"Upisala sam sve što sam imala na umu"

Pred mladom pjevačicom sada su i fakultetske obveze. Naime, Franka je nedavno maturirala, a želi se nastaviti obrazovati. "Pa evo, upisala sam sve što sam imala na umu i sada moram do kraja srpnja odlučiti što ću studirati", otkrila nam je Batelić i nadodala kako još uvijek nije načisto s tom odlukom.

"Mislim da mi trenutno i ne treba dečko u životu"

"Za pet dana idem u Boston na Berkley. Bit će malo naporno, ali ono što voliš nikad nije teško", otkrila nam je o svojim ljetnim planovima. U ljubavi zgodne djevojke ništa novo. "Ljubavni život, na tom planu kod mene ništa novo. Kod mene je uvijek sve oko ništice. Mislim da mi trenutno i ne treba dečko u životu", zaključila je Franka dodavši kako za sve ima vremena.

Pročitajte više