Franka Batelić zaradila nominaciju za Zlatnu kooglu

ZLATNA KOOGLA, nacionalni glazbeni festival na kojem se dodjeljuje nagrada za najbolja glazbena ostvarenja tijekom protekle godine, koja predlaže najobuhvatnije glasačko tijelo (diskografi, glazbenici, novinari, koncertni menadžeri...), a u drugom krugu o pobjedniku isključivo odlučuje publika, mlada pjevačica Franka Batelić nominirana je u dvije kategorije. Franka je nominirana u kategoriji najizvođačice i za najvideospot za pjesmu "Možda volim te" u režiji Darka Drinovca.

A osim ovog glazbenog uspjeha, Frankin singl "Moje najdraže" tjednima sjedi na prvom mjestu nacionalne top-liste HrTop20. Franka je zaključila prošlu i počela 2010. godinu kao vodeća na listi koja se dobiva zbrajanjem 60-ak radijskih top-ljestvica iz cijele Hrvatske. Time je nastavila pobjednički niz koji je započela prošlogodišnjim velikim hitom "Možda volim te", koji je na broju jedan proveo više od dva mjeseca.

Unatoč tome što interes za pjesmom "Moje najdraže" ne jenjava, Franka je ovih dana predstavila svoj novi singl "Na tvojim rukama". Riječ je o pjesmi kojom će se predstaviti na ovogodišnjem izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, Dori 2010. Moderni plesni pop nastao je u provjerenoj radionici hitmejkera Mire Buljana, Borisa Đurđevića i Nene Ninčevića.

Pročitajte više