Fred Durst objavio sočne detalje o vezi s Britney

IAKO iz tabora Britney Spears stižu samo demantiji njezine navodne veze s pjevačem Limp bizkita Fredom Durstom, njega to ne sprečava da u medije iznosi sočne detalje o zabavljanju s "prljavom djevicom".

U razgovoru za britanski tabloid The Sun, Durst je izjavio: "Na našu drugu zajedničku večer sam joj napisao malo ljubavno pismo kad je odlazila. Vratila se oko 3 ujutro, a nosila je prozirnu bluzu bez grudnjaka, tako da sam joj mogao vidjeti bradavice."

"Otišli smo u njenu kuću, a pošto su tamo su bili njezini prijatelji i rodbina, povukli smo se svoju sobu i radili ono što već mladi rade. Nosila je spuštene tanga gaćice." - ispričao je Durst novinarima Suna.

"Bila je vrlo otvorena i agresivna" - rekao je Durst, te dodao kako "u priči da Britney ima silikonske grudi nema ni trunka istine".

Bila ova priča istinita ili ne, sve je više medijskih izvješća o neobuzdanom ponašanju nekadašnje teen-princeze, koja se donedavno klela u svoju nevinost.

Tako je nakon relativno duge veze s pjevačem N Synca, Justinom Timberlakeom, viđena kako se zabavlja s irskim glumcem i ženskarošem Colinom Farrellom.

Durst je priču o svojoj vezi s Britney pokrenuo preko službenog sitea Limp Bizkita, ali Britney-ina glasnogovornica odbacila je sve njegove navode riječima: "Fred jako voli pričati, a meni se čini kao da puno više priča nego što zaista radi. Cijela ta situacija podsjeća na osnovnoškolske ljubavne pričice."

Pročitajte više