VIDEO Bio je jedan od najpopularnijih voditelja: Evo gdje je, što radi i kako danas izgleda Siniša Cmrk

Screenshot: Youtube

SINIŠA CMRK, nekadašnji voditelj jedne od najpopularnijih emisija za djecu "Turbo Limach Show" koja se prikazivala na HRT-u do 2003. godine, potpuno je nestao iz javnog života nakon što je emisija ukinuta. Navodno je Cmrk udario asistenticu i nastao je skandal.

14 godina nakon što su se svjetla Turbo Limach Showa zauvijek ugasila, zvjezdice koje smo gledali subotom navečer postale su prave zvijezde, a voditelj se pronašao u novoj ulozi koja mu ide jako dobro.

Nakon što je prodavao posuđe, te se nakratko vratio na male ekrane na lokalnim televizijama i opet izazivao medijske skandale, Siniša Cmrk postao je pisac dječjih romana i sada mu je pisanje glavni izvor prihoda uz povremene voditeljske angažmane.

Siniša je u posljednjih nekoliko godina napisao i objavio dječje knjige "Mjesecolendarm", "Nulti sat", "Priče mačka Pisa u stihoPisu" i "Zvrk domaćinstvo" koje su naišle na odličan prijem kod djece, a Siniša danas organizira i Zvrkaonice, odnosno "pisateljsko-čitateljsko-glumačke" susrete za djecu u osnovnim školama.

Pročitajte više