Gdje tog ima: Vrijednost preko 300 kuna, a platiš samo 99!

Foto: BeautyBox.hr

GDJE?! U kutijici sreće koju svaki mjesec platiš 99kn ili 83kn, ovisno o pretplati, a vrijednost kutijice joj je minimalno duplo veća od cijene!  

BeautyBox nudi nekoliko različitih vrsta pretplate kao najisplativiju opciju online kupovine beauty i lifestyle proizvoda. Kupovina kutijice za jedan mjesec iznosi 99kn, no ako se pretplatite na 3, 6 ili 12 mjeseci uštedjet ćete 16kn po kutijici pa će tromjesečna pretplata koštati 249kn, polugodišnja 499kn, a godišnja samo 999kn. 

 
Ne samo da će vrijednost svake kutijice biti duplo veća od njene cijene, već će neke od njih vrijediti i puuuno više. :)
 
Godinu smo započeli siječanjskom kutijicom čija je vrijednost bila nevjerojatnih 650kn!!!
 
U njoj se nalazio jedan od deset hit naslova knjižare FOKUS, s BeautyBox bookmarkom na dar, originalno pakiranje MATIS kreme, kao i BOURJOIS dekorativnih proizvoda. MISHHA maska plahtica također je došla u originalnom pakiranju, dok su L'ANGELICA i BIOMEDIS proizvodi stigli u obliku uzorka.

>>NARUČI BEAUTYBOX<<
 
Kutijica za veljaču također je svojom vrijednošću od 365kn premašila sva očekivanja te više od tri puta isplatila novac koji ste za nju uplatile. 
 

 
U kutijici sreće za veljaču nalazili su se sljedeći proizvodi: ALMAGEA L-CARNITINE kapsule, JUMA dekorativna naljepnica, AFRODITA 100% SPA linija, RIMMEL olovka za usne, BOURJOIS ili URIAGE sa svojim ružem za usne ili serumom za lice i vrat, svi redom u originalnim pakiranjima, te uzorak NuMe dodatka prehrani.

>>NARUČI BEAUTYBOX<<
 
Za primjer ćemo vam dati još jednu, i to svibanjsku kutijicu čija je vrijednost također bila iznad 300kn.
 
U njoj su se nalazili NATURE'S BOUNTY vitamini, GRUBIĆ DESIGN nanogica s privjeskom, ponovo AFRODITA sa SUN CARE linijom ovaj put, zatim CATRICE lak za nokte, VIOLETA ulošci s intimnim maramicama, te uzorci JOHN FRIEDA šampona i regeneratora i BOUVIER kremica za lice.

 
Božić nam se približava i uvjereni smo kako će ova vesela kutijica puna iznenađenja obradovati svaku mladu damu koja će ju primiti u svoje ruke bilo kao poklon samoj sebi ili iznenađenje od strane njoj drage osobe.
 
>>NARUČI BEAUTYBOX<<

Curke naše najdraže - iznenadite sebe, prijateljicu, mamu, sestru, sestričnu ili kolegicu jednim BeautyBoxom jer nećete požaliti niti jedne kune, čak naprotiv osjećat ćete se kao da ste ZARADILE! :) 

Pročitajte više